Poslovni susreti "MEET4BUSINESS 2017" na sajmu MOS Celje

Europska poduzetnička mreža pri Mariborskoj razvojnoj agenciji, u suradnji s mariborskom Regionalnom komorom za obrtništvo i malo poduzetništvo, organizira poslovne susrete „MEET4BUSINESS 2017“ koji će se održati u sklopu Međunarodnog sajma MOS 2017 (12. – 17. rujna 2017.) u Celju.

MOS Celje međunarodni je sajam, koji povezuje i širi poslovanje u Sloveniji, na području Jugoistočne Europe, Europe i diljem svijeta. Glavne prednosti MOS-a su prepoznatljivost, visoka posjećenost, novi trendovi i tradicija. Prošle godine na sajmu je sudjelovalo više od 1.500 izlagača iz 35 zemalja, a sajam je posjetilo više od 124.000 posjetitelja. 

Poslovni susreti, koji će biti organizirani u sklopu sajma, imaju za cilj pokrenuti komercijalnu i tehnološku suradnju kroz unaprijed dogovorene 20-minutne razgovore između prijavljenih tvrtki i institucija. Platformu sastanaka čini online katalog koji sadrži profile svih prijavljenih sudionika.

Događanje je namijenjeno tvrtkama iz sljedećih sektora:

Proizvodnja proizvoda od gume i plastike
Proizvodnja alata
Elektroinstalacije, vodovodne i ostale građevinske instalacije
Proizvodnja tekstila
Proizvodnja kožne odjeće, kože i srodnih proizvoda
Tiskanje
Turizam i ugostiteljstvo 

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, ali postoji „no show fee“ od 50 EUR u slučaju prijave i ne pravovremenog otkazivanja sudjelovanja.

 Registracija i izbor poslovnih partnera mogući su na sljedećoj poveznici, najkasnije do 4. rujna 2017.: http://meet4businessmos2017.talkb2b.net/

Za više informacija, obratite se kontaktu:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr 
Lokacija