Radionica za žene potencijalne poduzetnice u Rijeci 12-14.9.2012

Hrvatska gospodarska komora najavljuje trodnevnu radionicu za potencijalne poduzetnice koja će se održati od 12. do 14. rujna 2012. u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23. Radionica će se organizirati u suradnji s projektnim partnerima a cilj radionice je dovesti zainteresirane žene (nezaposlene, studentice, itd.) na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke.

Radionica se održava u sklopu projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koju provodi HGK sa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka i Tehnološkim parkom Varaždin – TPV.

Nakon radionica u Osijeku i Zagrebu, ovo je treća u nizu od 5 radionica koje će se održati ove godine u 5 različitih hrvatskih gradova. Preostale dvije radionice će se održati u Splitu od 2-4.10.2012, te Varaždinu (točan termin još nije utvrđen). Informacije i materijali s dosadašnjih radionica dostupni su na službenom stranici projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“:

http://entrepreneurshep.een.hr/hr/radionice/

Svakodnevno se obrađuju dva modula, pa će biti pokrivene slijedeće teme: „Od poslovne ideje do profita“, „Sve je marketing, marketing je sve“, „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“ „Organizirajte svoj posao“, „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ te „Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti“.

Kvalitetu seminara osigurat će iskusni predavači partnerske institucije projekta - Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba dok će navedene teme potkrijepiti svojim primjerima dobre prakse ambasadorice ženskog poduzetništva koje su najavile svoj dolazak:  Lela Blekić,  Mira Shalabi,  Gordana Nikolić,  Diana Antičić i Maša Smokrović.

 

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docprijavnica-radionica-rijeka.doc (666,50 kb)