Sajam prehrambenih proizvoda i delikatesa TAVOLA 2012, Kortrijk, Belgija

Ovim Vas putem informiramo o održavanju TAVOLA 2012 - vrlo zanimljivog sajma prehrambenih proizvoda i delikatesa koji se održava od 11-13.ožujka 2012. u belgijskom gradu Kortrijku. TAVOLA je strateško okupljalište svih profesionalaca sektora vrhunske svježe hrane iz Beneluksa i sjeverne Francuske. 

Sajam, koji se inače održava svake dvije godine, 2010.te je okupio je 395 izlagača iz 12 zemalja, 18 000 posjetitelja, iz 24 zemalja - uglavnom iz Belgije, Nizozemske, Luksemburga i sjeverne Francuske.

Sektori koje sajam pokriva su:

- Proizvodi od krumpira, voća i povrća
- Gotova jela i poslastice 
- Organska i ekološka hrana
- Delikatese, specijaliteti i suha hrana
- Zamrznuti prehrambeni proizvodi
- Alkoholna i bezalkoholna pića, čaj i kava
- Regionalni i etno prehrambeni proizvodi (novo)
- Riba i plodovi mora
- Proizvodi od mesa, divljači i peradi
- Slastice, kruh i kolače
- Mliječni proizvodi

Mogućnosti za Vas?

Nastup na sajmu kao izlagač

Sajam nudi izlagački prostor po povoljnim cijenama, a u pokrivanju određenih troškova sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora. Pozivamo Vas da informacije koje se tiču izlaganja na štandu detaljnije istražite u dokumentima u privitku te ukoliko ste zainteresirani za izlaganje, ispunite obrazac iskaza interesa kojeg također prilažemo.

Sudjelovanje na međunarodnim poslovnim razgovorima

Neovisno želite li nastupiti na sajmu kao izlagač ili ne, otvaramo mogućnost da sudjelujete na poslovnim razgovorima koji omogućuju izravne sastanke s tvrtkama iz više europskih zemalja.

U organizaciji HGK- Europske poduzetničke mreže međunarodni poslovni razgovori održat će se 12.ožujka 2012, a koncipirani su na način da se prijavite na sastanke te među profilima prijavljenih tvrtki unaprijed odaberete one tvrkte koje su od ključnog interesa za Vaše poslovanje. Na taj način unaprijed sebi osiguravate održavanje onoliko sastanaka koliko želite, odnosno koliko je fizički možete u jednom danu (preko 10-ak, zašto ne?).

Poslovni razgovori su besplatni, međunarodnog karaktera, a prema dugogodišnjem iskustvu Europske poduzetničke mreže u organizaciji događanja ovog tipa, i vrlo korisni budući da pružaju izravan kontakt i na licu mjesta daju mogućnost za sklapanje poslovnih dogovora. 

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pptxtavola-food-meetings-2012.pptx (2,54 mb)doctavola anketa tavola-belgija -2012.doc (38,00 kb)