10. BUDI UZOR®/39. INOVA® - ovogodišnja najveća izložba inovacija u jugoistočnoj Europi

UMREŽAVANJEM DO USPJEHA

Imate ideju. Nedostaje vam prototip? Želite provjeriti inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije? Trebate partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika? Odgovore na ova te mnoga druga pitanja možete pronaći na ovogodišnjoj izložbi BUDI UZOR®/INOVA®.

10. BUDI UZOR®/39. INOVA® je najveća izložba inovacija u jugoistočnoj Europi ove godine. Glavni organizator ovogodišnje izložbe je Tera Tehnopolis d.o.o. uz suorganizaciju Hrvatskog saveza inovatora, Hrvatske udruge inovatora poduzetnika i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Izložba se održava od 6. do 8. studenoga 2014. u dvorani Gradski vrt u Osijeku, a glavni moto ovogodišnje izložbe je UMREŽAVANJEM DO USPJEHA (engl. NETWORKING 4 SUCCESS). Na ovogodišnjoj izložbi BUDI UZOR®/INOVA® očekujemo više od 500 sudionika iz više od 15 država sudionika. Uvidom u već prijavljene inovacije razvidan je porast u kvaliteti inovacija i zaštiti intelektualnog vlasništva.

Inovativni dio svijeta na tri dana se seli upravo u Osijek. Pogled na potpuno drugačiji svijet može nas pomaknuti za nekoliko godina unaprijed. Do sada nerealno može postati realnim, a nemoguće i neostvarivo možda ćemo upravo tada dotaknuti. Među najimpresivnijim inovacijama možete pronaći i potpuno jednostavne izume koji nam mogu olakšati svakodnevni život. No inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka. Ovogodišnji BUDI UZOR®/INOVA® je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. A sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu. Sudjelovanje na izložbi može riješiti problem prijaviteljima različitih projekata, kojima sudjelovanje na izložbama inovacija predstavlja osnovni ili dodatni uvjet.

TERA TEHNOPOLIS i Hrvatska udruga inovatora poduzetnika – HUIP omogućavaju svojim članovima sudjelovanje po najpovoljnijim uvjetima. Ukoliko ste zainteresirani, rokovi za prijavu sudjelovanja su produženi. Za sudjelovanje u natjecanju u pisanju studentskih poslovnih planova i Poduzetničkoj akademiji rok je produžen do 30. rujna 2014. godine. Za sudjelovanje na izložbi inovacija i prototipova rok prijave je produžen do 15. listopada 2014. godine. Prijaviti se možete na broj telefona 031/251-000 ili e-poštom na ured@tera.hr.

Posebnost ovogodišnje izložbe je istovremeno održavanje Smotre Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Budući studenti mogu doznati što im nude sve sastavnice Sveučilišta koje prezentiraju svoje studijske programe, upoznaju ih s uvjetima upisa i trajanjem studiranja, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku i općenito o studentskom životu. Kako primijeniti stečena znanja tijekom studija, studenti mogu doznati na štandovima Sveučilišta ili na štandovima BUDI UZOR®/INOVA®. No ovogodišnja izložba nije samo o edukaciji i zapošljavanju. Kulturni i zabavni program najbogatiji je do sada. Natjecanje parova u turniru stolnog nogometa, DOMIMAT® kup, Turnir u stolnom kuglanju, degustacije, koncerti, kazališne priredbe i još puno toga organizirani su s namjerom demonstracije dvije važne stvari: „kako izgleda studirati i poslovati u Osijeku“.

Lokacija