Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na radionicu "Autorsko pravo i njegova primjena u praksi"

U organizaciji Poslovno inovacijskog centra Hrvatske – BICRO i Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV) u četvrtak 06.10.2011. s početkom u 9.00 h u prostorijama Hotela Dubrovnik, na adresi Gajeva 1, u dvorani „Stradun IV“, održat će se radionica „Autorsko pravo i njegova primjena u praksi“.

Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama prvenstveno iz sektora informacijsko-komunikacijskih tehnologija koje žele bolje upoznati način korištenja intelektualnog vlasništva kako bi ostvarili rast i daljnji razvoj svog poduzeća.

Glavni ciljevi ove radionice su:

  • Upoznavanje s osnovnim pojmovima i načinima korištenja autorskog prava
  • Učenje iz primjera malih i srednjih tvrtki koje su temeljem intelektualnog vlasništva kreirale osnovu za daljnji rast poduzeća
  • Podizanje svijesti malih i srednjih poduzetnika o važnosti intelektualnog vlasništva za daljnji rast i razvoj poduzeća.

Prijave na radionicu primaju se isključivo putem ONLINE prijave kojoj možete pristupiti OVDJE, zaključno do 04.10.2011. godine.

Kontakt osoba: Vedran Đidara

Tel: 01 2352 628

E-mail: vedran.didara@bicro.hr

Radionica je nastavak ciklusa edukacije o intelektualnom vlasništvu koje u okviru Europske poduzetničke mreže  EEN-a organizira BICRO, vladina agencija za provedbu programa potpore tehnologijskom razvoju i glavni partner u EEN-u Hrvatske za inovacije i transfer tehnologije u suradnji s DZIV-om. Sljedeća radionica održat će se početkom prosinca ove godine.

Lokacija