Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na radionicu: "Mogućnosti za poduzetnike iz EU programa CIP i FP7" - Zadar

Obavještavamo vas da će se u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Zadar održati Informativni dan "Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP)", u utorak, 5. lipnja 2012. g. od 12:00 do 15:00 h (dvorana za sastanke, II kat).

Na informativnom danu nacionalna koordinatorica za CIP-EIP g. Snježana Pavlovski (Ministarstvo poduzetništva i obrta) će predstaviti uvjete ovogodišnjeg natječaja „Eko inovacije“, a g. Goran Zeković, zamjenik direktora HIT-a mogućnosti sudjelovanja poduzetnika u programu FP7 što su Programi Europske unije otvoreni za sudjelovanje poduzetnika.

 

Dr. sc. Stjepan Lakušić, voditelj RUCONBAR projekta (Građevinski fakultet u Zagrebu) sufinanciranog iz natječaja otvorenog 2010. godine, dati će praktičan primjer kako prijaviti projektnu ideju i kako implementirati projekt. Nacionalna kontakt osoba za FP7 SME, g. Marijana Ćutuk (Hrvatski institut za tehnologiju) predstavit će natječaj „Istraživanja u koristmalih i srednjih poduzeća“, a predstavnik PBZ banke predstavit će “Sinergo” kredite iz CIP programa.

 

Natječaj EKO INOVACIJE (ECO INNOVATION) u sklopu Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP) vrijedan 34,8 milijuna eura otvoren je do 06. rujna 2012. godine u 17:00 sati.

Prijave za sudjelovanje na Informativnom danu programa CIP eko - inovacije: prijavnicom iz priloga na faks (023) 213-923 ili E-mail: mmisulic@hgk.hr.

Rok za prijavu: do 1. lipnja 2012.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docinfo-dan-cip-i-fp7 prijavnica.doc (119,00 kb)docinfo-dan-cip-i-fp7 program.doc (124,00 kb)