Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na poslovni susret : "CeBIT i Future Match"

Hrvatska gospodarska komora poziva zainteresirane tvrtke da se prijave za posjet CeBITu, najvećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, te za sudjelovanje u Future Match razgovorima u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN).

CeBIT 2013 se održava od 5. do 9. ožujka u Hannoveru, na najvećem izložbenom prostoru na svijetu.  Uz više od 3.000 štandova, CeBIT nudi i bogat konferencijski sadržaj.

Future Match je program EEN-a koji se, 15. uzastopne godine, održava u sklopu CeBITa. Na 14. Future Matchu u 2012. je godini sudjelovalo 390 poduzeća i ustanova iz 39 država, koji su unaprijed dogovorili više od 1.500 razgovora. Za više informacija o Future Matchu, posjetite službene stranice na adresi www.b2match.com/futurematch.

Na osnovu dosadašnjeg pozitivnog iskustva hrvatskih tvrtki, pozivamo Vas na sudjelovanje u 15. Future Match razogovorima od 5. do 9. ožujka 2013. u Hannoveru. Hrvatska gospodarska komora pokriva troškove prijave na Future Match, koja uključuje jednu ulaznicu za svih pet dana trajanja CeBITa. Troškove prijevoza, smještaja te dodatnih ulaznica prijavlejne tvrtke snose same. Prijave pošaljite na sfriedman@hgk.hr do 14. prosinca.

Lokacija