Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Radionica za žene potencijalne poduzetnice u Zagrebu - projekt "EntrepreneurSHEp"

Hrvatska gospodarska komora sa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba, TERA TEHNOPOLIS d.o.o. iz Osijeka, Tehnološkim parkom Varaždin – TPV i poziva Vas na trodnevnu radionicu u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koja će se održati u

 Vijećnici Hrvatske gospodarske komore – Komore Zagreb, Draškovićeva 45, Zagreb, 4-6. lipnja 2012., s početkom u 8,30 sati

Ova radionica je jedna od 5 radionica koje će se održati ove godine u 5 različitih hrvatskih gradova, a kroz koje je cilj  dovesti zainteresirane žene na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke, nakon što je kroz projekt održano 10 motivacijskih seminara na kojima smo putem ambasadorica, odabranih uspješnih poslovnih žena u Hrvatskoj uspjeli potaknuti nezaposlene i ostale žene da počnu razmišljati o poduzetništvu kao svom životnom putu.

Program počinje svakog dana 8.30h, a završava u 16h. Svaki dan se predaju po dva modula s različitim temama, a pokrit će teme „Od poslovne ideje do profita“, „Sve je marketing, marketing je sve“, „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“ „Organizirajte svoj posao“, „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ te „Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti“. Detaljniji program dostavljamo u prilogu.

Navedene teme izložit će iskusni predavači partnerskih institucija projekta - Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba te Tera Tehnopolis d.o.o.iz Osijeka. Većinu tema svojim primjerima dobre prakse potkrijepit će ambasadorice ženskog poduzetništva Sanja Opačak, Ivana Nikolić, Martina Klepić Novalija, Vlasta Sršek – Cerkvenik te Diana Antičić.

Radionica je besplatna, ali zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna. Ukoliko ste zainteresirane za sudjelovanje na radionici, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) najkasnije do 1. lipnja 2012. na e-mail ibuljan@hgk.hr. U slučaju popunjenosti kapaciteta, bit ćete obaviješteni.

Za eventualna pitanja možete nazvati 4606 821.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docpoziv-na-radionicu-zagreb-4-6-6-2012.doc (203,00 kb)docprijavnica-radionica-4-6.6.doc (666,50 kb)docprogram radionice-04-06-6-12.doc (728,50 kb)