Poslovni razgovori u okviru 11-te Međunarodne konferencije o obnovljivim izvorima

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom BioRenew Tech Match koji će se održati u okviru 11-te Međunarodne konferencije o obnovljivim izvorima3.- 4. lipnja u Yorku, Velika Britanija.

Na konferenciji će predstavnici tvrtki, sveučilišta, vladinih i nevladinih organizacija koje djeluju u ovome području predstaviti svoja stajališta o industrijskoj biotehnologiji, održivoj (zelenoj) kemiji i poljoprivrednoj politici vezanoj za korištenje obnovljivih sirovina u neprehrambenom području i opskrbu energijom. U sklopu konferencije, Europska poduzetnička mreža u Yorkshireu organizira matchmaking događaj koji ima za cilj okupiti inovativne organizacije iz zemalja diljem svijeta koje žele razmijeniti svoje inovativne tehnologije i surađivati tvrtkama iz drugih zemalja.

Ciljana područja:

- biološki materijali (biobased)

- biološke kemikalije

- bioplastika

- biodizel

- bioenergija

- metabolički inženjering

- prethodna obrada i obrada biomase

- bioaktivni spojevi iz biomase

- valorizacija otpada iz biomase

- poboljšanje proizvodnje biomase

- bioprodukti iz biomase

- postupci fermentacije

- mikro i makro tehnologija algi

- biokatalitička i enzimska tehnologija

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama:

http://biorenew.talkb2b.net/home/index/Home

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija