Poslovni razgovori na Sajmu vjenčanja If Wedding Fair

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu vjenčanja If Wedding Fair koji će se održati 2. veljače 2016. u Izmiru, u Turskoj.

If Wedding Fair je vodeći sajam vjenčanja, te međunarodno događanje sa više od 250 izlagača, te 25000 posjetitelja iz 75 zemalja. Više informacija možete pronaći na: http://10times.com/if-wedding-fashion

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na unaprijed dogovorenim, 20 –minutnim poslovnim razgovorima je besplatno,a registracija otvorena za sve tvrtke koje se bave izradom vjenčanica, vjenčanih haljina i odijela.

Krajnji rok za registraciju je 15. siječnja 2016, a uskoro će biti dostupna i web stranica događanja putem koje će se zainteresirane tvrtke moći prijaviti.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija