B2B LOCO - Poslovni susreti u Pragu

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske od  tvrtke PROMETIS d.o.o. http://www.prometis.hr/ zaprimila je obavijest o održavanju poslovnih sureta na kojima će biti predstavljena najnovija inovativna rješenja u sektoru logistike. Osim toga tvrtkama će biti prezentirane nove mogućnosti za uključivanje u programe istraživanja i razvoja Europske komisije kao potencijalnih izvora financiranja razvoja inovativnih rješenja.

Drugi poslovni susreti održati će se 01.12.2010. u Pragu u okviru velike međunarodne logističke konferencije Speedchain 2010. Mjesto susreta je prestižni Brevnov Monastery.

Želite li sudjelovati na tim poslovnim susretima, potrebno je registrirati se na adresi   http://www.b2bloco.eu/events/prague/bevent_prague.html, čime osiguravate vaše besplatno sudjelovanje. Ova ponuda vrijedi za prijave do 15.11.2010., uključujući i sudjelovanje na konferenciji.

Prometis d.o.o. je jedna od 16 konzorcijskih tvrtki iz 15 zemalja koja sudjeluje u izradi projekta Sedmoga okvirnog programa EU “B2B LOCO - Baltic-to-Balkan network for logistics competence” (Mreža logističke kompetentnosti Baltik-Balkan).U okviru ovoga projekta ograniziraju se poslovni susreti u Pragu, a cilj samoga projekta je da postane platforma razmjene znanja, najboljih praksi, novih tehnologija i rješenja u logistici. Namjera je bitno povećati sudjelovanje malih i srednje velikih tvrtki u projektima okvirnih programa EU putem demonstriranja i aktivnog promoviranja rezultata prošlih i tekućih projekata koji su usmjereni praktičnoj primjeni.

Želite li saznati više, posjetite web portal B2B LOCO ili se obratite na slijedeće kontakte:

Franjo Mihoci

Prometis d.o.o.

10000 Zagreb, C. Zuzorić 5

tel:   + 385 1 6150242

fax: + 385 1 6150241.

 

B2B LOCO

http://www.b2bloco.eu

Lokacija