29.12.2021, 15:18

WORTH II – Otvoren je 1. poziv za podnošenje prijava!

WORTH Partnership Project II stvara i podržava transnacionalnu suradnju između dizajnera, kreativaca, proizvodnih tvrtki (MSP), obrtnika/proizvođača i tehnoloških tvrtki koje žele razviti inovativne proizvode vođene dizajnom.

WORTH dizajnerima, proizvodnim MSP-ima, obrtnicima i tehnološkim tvrtkama nudi platformu za razvoj kreativnih koncepata i priliku za ulazak u transnacionalno partnerstvo.

WORTH želi stvoriti prekograničnu i međudisciplinarnu suradnju između dizajnera, obrtnika, proizvodnih malih i srednjih tvrtki, tehnoloških tvrtki i novoosnovanih tvrtki u zemljama EU-27, UK ili COSME, kako bi se razvili jedinstveni i vrhunski proizvodi u sljedećim sektorima: moda i tekstil, obuća, krzno i koža, namještaj/uređenje doma/arhitektura, modni dodaci i nakit.

Projekt je financiran od strane COSME programa Europske unije i nudi sudionicima financiranje, prilagođeni program coachinga, tržišno pozicioniranje, umrežavanje, profesionalne veze i međunarodno predstavljanje proizvoda.

Prvi poziv je posvećen Novoj europskoj inicijativi Bauhaus, WORTH traži dizajnerska rješenja koja doprinose ljepšem, održivijem i inkluzivnijem životnom okruženju.

Rok za 1. poziv na podnošenje prijava: 2. veljače 2022.

Za više informacija i početak svog projektnog putovanja posjetite: worthproject.eu