26.12.2022, 17:12

Virtualna tržnica zdravih i prirodnih proizvoda

Imate „eko“ ili „bio“ proizvod, ali nemate web shop? Želite kupiti zdrave i prirodne proizvode i trebate dostavu do kućnog praga? Onda je virtualna tržnica zdravih i prirodnih proizvoda za vas!

Tržnica hrvatskim proizvođačima omogućuje izravnu prodaju svojih proizvoda putem web-trgovine, a svima zainteresiranima kupovinu zdravih i prirodnih proizvoda, naručivanje i dostavu do kućnog praga u samo nekoliko klikova.

Proizvođači certificiranih ekoloških proizvoda, kao i oni koji se u svojoj proizvodnji vode načelima ekološkog uzgoja i dobrim poljoprivrednim praksama, i dalje se mogu pridružiti virtualnoj tržnici i na taj način ispitati mogućnosti digitalizacije svojeg poslovanja, povećati vidljivost svoje tvrtke ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva i proširiti se na nova tržišta.

Virtualna tržnica nalazi se OVDJE!

Tržnica je razvijena u sklopu projekta Organic Route Croatia – Moldova, sufinanciranog sredstvima inicijative EU4Business Europske unije, čija je misija produbljivanje i jačanje odnosa između država članica Europske unije i Istočnog partnerstva (Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Gruzija, Moldavija i Ukrajina). Iako je provedba projekta službeno završena, partneri TERA TEHNOPOLIS d.o.o. iz Hrvatske i EcoVisio Public iz Moldavije nastavit će poticati gospodarski rast osnaživanjem sektora ekološke hrane u Moldaviji i Hrvatskoj te povećanjem trgovinske razmjene između tih dviju država.

Za sva pitanja i detaljnije informacije o virtualnoj tržnici i mogućnostima unaprjeđenja svojeg poslovanja obratite nam se putem e-pošte na ured@tera.hr.