19.05.2021, 14:46

Treća radionica iz serije događanja namijenjenih poduzetnicima u području biotehnologije

Pozivamo vas na treću, ujedno i posljednju,  radionicu iz serijeBiology and Billions: Doing well by doing good as a biotech entrepreneur“ namijenjenu prvenstveno poduzetnicima u području biotehnologije, a koja će se održati 20. i 21. svibnja.

Radionica je u organizaciji Inkubacijskog centara za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije (BIOCentar), Europske poduzetničke mreže (EEN) i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) s naglaskom na posljedice, probleme i prilike, uzrokovane COVID-19 krizom u sektoru biotehnologije:

 „Topics in Entrepreneurship, COVID-19: Problems and opportunities in times of crisis“

Radionice su organizirane u tri serije, a svaka serija traje dva dana na čelu s predavačem dr. Michaelom Glazerom, SEE Regional Advisors. Dr. Michael Glazer je investicijski bankar, management savjetnik i poslovni mentor s iskustvom i obrazovanjem u financijama, pravu, ekonomiji, fizici, računalnim znanostima i međunarodnim poslovima. Ima više od 20 godina prakse u jugoistočnoj Europi. Radio je s brojnim poduzetnicima te ima dugogodišnje iskustvo rada s biotehnološkim tvrtkama i startupima, kao i s velikim privatnim i javnim tvrtkama.  Ukoliko još niste, na treću radionicu se možete prijaviti putem poveznice.

Više informacija te program svake od radionica možete naći putem poveznice.

Predavanja će biti na engleskom jeziku.

U skladu s epidemiološkom situacijom na dan predavanja, predavanja će se vjerojatno održati djelomično uživo i putem online platforme.