29.01.2020, 13:20

Tavola 2020 - bilateralni poslovni susreti u sektoru delikatesne hrane i pića - iskaz interesa

Hrvatsko predsjedanje Vijećem EU donosi brojne pogodnosti za promociju hrvatskih poduzetnika, kao i mogućnosti njihovog sudjelovanja na različitim prigodnim događanjima u sklopu kojih mogu ostvariti suradnju s partnerima iz cijele Europe. Jedno od takvih događanja je sajam delikatesne hrane i pića Tavola 2020. u sklopu kojega se organiziraju i bilateralni poslovni susreti.

Većina hrvatskih proizvođača hrane nema obujam proizvodnje koji zahtijeva masovna distribucija niti poslovnih kontakata koji bi to omogućili. Jedno od mogućih rješenja je specijalizacija na ekskluzivnu proizvodnju u malim količinama i vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Za taj tržišni segment postoji veliki interes, a cijene koje postižu takvi proizvodi omogućavaju profitabilno i održivo poslovanje.

TAVOLA (Kotrijk, Belgija) je mjesto susreta više od 500 različitih proizvođača delikatesne hrane i pića, pretežno iz Belgije, Nizozemske i Francuske. Sajam se otvara 15. ožujka 2020. godine i traje tri dana, do 17. ožujka 2020. godine. B2B poslovni susreti se održavaju u sklopu sajma i to dva dana, 16. i 17. ožujka.

TERA Tehnopolis, u okviru projekta Europska poduzetnička mreža (EEN), prikuplja iskaze interesa od klijenata iz sektora hrane i pića za sudjelovanje na B2B poslovnim susretima Tavola 2020. Iskazi interesa se prikupljaju do 3. veljače 2020. godine. Ukoliko se prikupi dovoljan broj iskaza interesa, TERA Tehnopolis će zainteresiranim sudionicima organizirati odlazak na B2B poslovne susrete bez naknade.

Svi zainteresirani sudionici svoje iskaze interesa mogu slati na adresu e-pošte imrva@tera.hr, dok više informacija o sajmu i poslovnim susretima mogu pronaći na sljedećoj poveznici. Rok za registraciju na poslovne susrete je 17. ožujka 2020. godine, a registrirati se možete putem sljedeće poveznice.