14.04.2021, 15:48

Serija radionica za poduzetnike u području biotehnologije

Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije (BIOCentar) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva vas na seriju radionica namijenjenih prvenstveno poduzetnicima u području biotehnologije pod nazivom

 „Biology and Billions: Doing well by doing good as a biotech entrepreneur“

Radionice su organizirane u tri serije, a svaka serija traje dva dana na čelu s predavačem dr. Michaelom Glazerom, SEE Regional Advisors. Dr. Michael Glazer je investicijski bankar, management savjetnik i poslovni mentor s iskustvom i obrazovanjem u financijama, pravu, ekonomiji, fizici, računalnim znanostima i međunarodnim poslovima. Ima više od 20 godina iskustva u jugoistočnoj Europi. Radio s brojnim poduzetnicima te ima dugogodišnje iskustvo rada s biotehnološkim tvrtkama i startupima, kao i s velikim privatnim i javnim tvrtkama. 

Prijaviti se možete na jednu, dvije ili sve tri radionice prema rasporedu u nastavku:

- Entrepreneurship for Scientists and Engineers - The Fundamentals I - 22.-23. travnja 2021.

- Entrepreneurship for Scientists and Engineers - The Fundamentals II - 06.-07. svibnja 2021.

- Topics in Entrepreneurship, COVID-19: Problems and opportunities in times of crisis - 20.-21. svibnja 2021.

Više informacija te program svake od radionica možete naći putem poveznice.

Predavanja će biti na engleskom jeziku.

U skladu s epidemiološkom situacijom na dan predavanja, predavanja će se vjerojatno održati djelomično uživo i putem online platforme. Registrirati se možete putem poveznice.