01.10.2018, 15:29

Projekt KET4CP nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava

TERA Tehnopolis, hrvatski KET4CP konzorcijski partner, Vas poziva na sudjelovanje u projektu KET4CleanProduction (KET4CP) koji Vam nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 50 000 EUR, što čini 70% ukupnih troškova sudjelovanja. Prijava na natječaj vrlo je jednostavna, a evaluacija brza. 

Strateški ciljevi projekta KET4CleanProduction, financiranog od strane Europske unije kroz program istraživanja i razvoja Obzor2020, temelje se na pružanju pomoći malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodnog sektora u povezivanju s KET tehnološkim centrima (engl: key enabling technologies) u inozemstvu te rješavanju izazova čiste proizvodnje, što rezultira unaprjeđenjem održivosti, inovativnosti i kompetitivnosti. Uporaba naprednih proizvodnih tehnologija i povezanih ključnih razvojnih tehnologija (KET) dovodi do unaprjeđenja proizvodnih procesa malih i srednjih poduzeća te ih čini materijalno i energetski učinkovitijima. KET tehnologije uključuju mikro i nanoelektroniku, nanotehnologiju, industrijsku biotehnologiju, napredne materijale, fotoniku te napredne proizvodne tehnologije. 
Ukoliko ste zainteresirani za realizaciju bespovratnih sredstava iz ovog projekta, molimo da ispunite upitnik koji je kreiran da bi se utvrdilo je li vaše poduzeće kvalificirano za realizaciju bespovratnih sredstava te da bi se dobio uvid u potrebe i zahtjeve vašeg poduzeća, što će pomoći u kreiranju kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za postizanje uspjeha na europskom tržištu i dugoročnu učinkovitost KET inovacijskog sustava. 
Više informacija o otvorenom pozivu na natječaj, prijavi i samom projektu možete pronaći na sljedećoj poveznici.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-mail adrese ured@tera.hr