09.09.2022, 10:14

Procjena prilika za digitalizaciju poslovanja uz popratno savjetovanje

Digitalizacija poslovanja i uvođenje tehnologija iz domene Industrije 4.0 postaju preduvjet opstanka na tržištu, no usto su vrlo zahtjevni procesi, pogotovo za mala i srednja poduzeća. Ukoliko želite postati uspješniji i konkurentniji uz pomoć novih tehnologija, a ne znate od kuda krenuti, pridružite nam se da zajednički odradimo procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja, bez dodatnih troškova za vaše poduzeće.

Kako?

Europska poduzetnička mreža Hrvatske u sklopu ovog poziva omogućuje procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja za 5 poduzeća.

Procjena uključuje inicijalnu analizu, popratno savjetovanje te izradu izvješća o mogućnostima i prilikama za uvođenje novih tehnologija u poslovanje. Inicijalna analiza će se provesti uz pomoć alata razvijenih od strane njemačkog Udruženja strojarske industrije (VDMA).

Koristi za poduzeće:

- dobivanje jasne slike o vlastitim potrebama i prilikama za unapređenje poslovanja uz pomoć novih tehnologija;
- identifikacija područja poslovanja s najvećim potencijalom za napredak;
- identifikacija konkretnih tehnologija s najvećim potencijalom za unapređenje poslovanja;
- savjetovanje nakon inicijalne analize;
- izrada izvješća koje će uključivati zaključke i smjernice za poboljšanje poslovanja uz pomoć novih tehnologija, a koje predstavlja potencijalnu podlogu za izradu detaljnog akcijskog plana ili pripremu prijave projekta za sufinanciranje u okviru državnih potpora.

Način prijave

Za sudjelovanje u procjeni prilika za digitalizaciju poslovanja potrebno se prijaviti putem obrasca OVDJE. Prijave su otvorene od trenutka objave ovog javnog poziva.

Prvi rok za prijavu je 01.10.2022. U slučaju preostalih mjesta, drugi rok za prijavu je 01.11.2022.

Poduzeće se samom prijavom obvezuje da će alocirati 6 radnih sati za provođenje procjene te održavati redovitu komunikaciju e-poštom s poslovnim savjetnicima.

Više informacija pronađite na sljedećoj poveznici.