10.02.2020, 09:41

Prilika za inovativne hrvatske tvrtke za prijavu na natječaje iz EEA i Norveških darovnica

Innovation Norway i Europska poduzetnička mreža organiziraju konferenciju Zelena industrija i IKT te B2B poslovne razgovore koji će se održati u Oslu 2. i 3. ožujka.

Konferencija i B2B razgovori namijenjeni su isključivo tvrtkama koje imaju konkretnu projektnu ideju i koje su zainteresirane za sudjelovanje na skupu radi pronalaženja norveškog partnera sa stručnim znanjem ili tehnologijom za realizaciju projekta kojim bi aplicirali za sredstava u okviru poslovnog programa Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj.

Mogući su podnositelji zahtjeva proizvodne tvrtke koje će postati "zelenije" i/ili diversificirati svoju paletu proizvoda / povećati kapacitet / uvesti promjene u proizvodnom procesu (npr.: brodska oprema, ribolovna oprema, tekstil, ambalaža za prehrambene proizvode, građevinski materijal, proizvodi za sigurnost/zdravlje / zaštitu okoliša i sl.)  

Skrećemo pozornost na to da konzultantske tvrtke, tvrtke koje žele plasirati svoje proizvode i usluge na norveško tržište, klasteri, inkubatori, sveučilišta i udruge nisu prihvatljivi sudionici poslovnog skupa.

Detaljnije informacije o programu Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj dostupne su na mrežnoj stranici Innovation Norway

Registracija hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na ovom poslovnom skupu moguća je do 21. veljače, isključivo putem poveznice 

https://green-industry-and-ict-matchmaking.b2match.io/

Kontakt osoba u HGK:

Diana Kovač
Tel: +385 1 456 1604
Email: dkovac@hgk.hr

Ivan Škarić
Tel: +385 1 207 80 38
Email: iskaric@hgk.hr