27.02.2020, 10:00

Prijavite se na natjecanje EIT Food Innovation Prizes

Jeste li start-up tvrtka iz poljoprivredno-prehrambenog sektora? Imate li inovativni proizvod ili uslugu koji bi mogli transformirati poljoprivredno-prehrambeni sektor? Prijavite se na natjecanje Innovation Prizes i osvojite do 25.000 eura za svoju inovativnu poduzetničku ideju!

Misija inicijative EIT Food je transformirati prehrambeni sustav Europe čineći ga boljim za ljude i za planetu. Iz tog je razloga pokrenuto natjecanje Innovation Prizes s ciljem pružanja potpore start-up tvrtkama u razvoju novih proizvoda i usluga koji bi pomogli transformirati poljoprivredno-prehrambeni sustav, čineći ga zdravijim, održivijim i pouzdanijim.


Ove je godine na raspolaganju više od 200.000 eura za poduzetnike i start-up tvrtke iz sljedećih država: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Italija (određene regije), Latvija, Litva, Poljska (određene regije), Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Portugal, Španjolska (određene regije) i Turska. Nagrade će biti dodijeljene u 17 regionalnih finalnih natjecanja u kojima će tri najbolje start-up tvrtke osvojiti 1.000, 3.000 i 5.000 eura (u svakom finalnom natjecanju). Uz novčane nagrade, start-up tvrtke koje sudjeluju u Natjecanju će ostvariti pristup investitorima, visokokvalitetnim treninzima i edukacijama, mentorima te stručnjacima. Natjecanje uključuje veliko finale u kojem će se osobe ili timovi, koji osvoje prvu nagradu u svih 17 država, natjecati za tri glavne nagrade u iznosu od 10.000, 15.000 i 25.000 eura.

Rok za prijavu na natjecanje je 19. travnja 2020. Više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici. 

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati TERU Tehnopolis, EIT Food regionalnu kontakt točku za Hrvatsku (EIT Food HUB Croatia), na ivana@tera.hr.