29.04.2021, 08:12

Poziv na webinar Disruptivne tehnologije

Disruptivne tehnologije ili inovacije postale su globalni buzzword na temelju teorije koja objašnjava zašto nekad uspješne tvrtke koje brinu o svojim kupcima i interesima ulagača propadaju upravo zato što su radile ono što propisuje tradicionalna znanost o poslovnom upravljanju.

Po toj teoriji, disruptivne tehnologije mijenjaju svijet i stvaraju nova poslovna carstva na razvalinama prethodnika “dinosaura”.

Iako je disruptivna tehnologija rijetka pojava, njeno razumijevanje omogućava bolje upravljanje inovacijama, usmjeravanje aktivnosti inoviranja i značajno smanjivanje neuspjeha, bez obzira radilo se o održivom, radikalnom ili disruptivnom inoviranju.

Polaznici će na predavanju naučiti osnove upravljanja inovacijama, identificiranja kakve inovacije kupci žele platiti te kako organizirati poslovanje koje potiče, a ne ugrožava inovacije. I da li je električni automobil disruptivna inovacija. I hoće li i kada ugroziti njihov biznis, bez obzira radili u najvećim hrvatskim tvrtkama ili tek razmišljali o pokretanju startupa.

Seminar je namijenjen svim poduzetnicima, a naročito vlasnicima i članovima uprava odgovornim za strateško planiranje, istraživanje tržišta i razvoj


Sadržaj edukacije:

  • - Što kupci žele platiti
  • - Disruptivne tehnologije i kako ih uočiti
  • - Kako se organizirati i upravljati (disruptivnim) inovacijama

Prijave: https://www.step.uniri.hr/even...