29.11.2021, 15:37

Postavljanje novih poslovnih ciljeva za narednu godinu

Kraj poslovne godine mnogim poduzećima, osim dovršavanja otvorenih poslovnih zadataka, donosi i postavljanje poslovnih ciljeva za sljedeću godinu. Uspješna poduzeća u stalnoj su potrazi za novim idejama, novim poslovnim metodama i načinima za povećanje konkurentske prednosti, prilikama za suradnju s inozemnim partnerima te poboljšanjem procesa koji bi rezultirali poboljšanjem poslovanja u dugoročnom razdoblju.

MobiliseSME pomaže ostvarenju navedenih ciljeva. MobiliseSME je program međunarodne razmjene, namijenjen osoblju malih i srednjih poduzeća, a sufinanciran je od strane EaSI programa (EURES) Europske unije.

Osnovni je cilj programa pomoći razvoju vještina i znanja osoblja MSP-ova, generiranje i implementacija novih poslovnih ideja, pristup novim tržištima i tržišnim nišama te internacionalizacija europskih poduzeća i pomoć pri unapređenju poslovanja. Provedbom programa upravlja mreža lokalnih kontakt točaka u državama sudionicama. Za Republiku Hrvatsku lokalna kontakt točka je TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka. Uloga lokalnih kontakt točki je potpora u procesu prijave u program, kao i planiranje te provedba razmjene. Za sudjelovanje na MobiliseSME programu kontaktirajte TERA lokalnu kontakt točku putem e-pošte: danijela@tera.hr