16.09.2021, 09:26

Otvorene prijave za nove cikluse Male škole poduzetništva za žene!

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža i Međunarodna mreža poslovnih žena pokreću još jedan online ciklus edukacija pod nazivom „Mala škola poduzetništva za žene“ -  za sve žene koje razmišljaju o privatnom poduzetništvu, ali i one koje su već zaplovile u poslovne vode i žele steći nova znanja i vještine.

Odlični dojmovi svih uključenih u ovaj projekt su nas motivirali da na jesen organiziramo još dva ciklusa: početni i napredni modul radionica. Polaznice će kroz 4 radionice jednog modula doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje biznisa. Od birokratskih procedura poput prikupljanja potrebne papirologije, biranja imena firme i odabira knjigovodstvenog servisa do konkretnih tržišnih vještina poput formiranja cijene, otvaranje weba, javnog nastupa i marketinga. Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice vlastitih firmi i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole 'dječje bolesti' i izbjegnu početničke greške.

Za početni modul primaju se prijave žena koje još nemaju svoju firmu, a za napredni modul se mogu prijaviti žene koje već imaju registriran obrt ili firmu. Sudjelovanje u ovom projektu Male škole je besplatno, ali i obavezno na sve 4 radionice (prema rasporedu edukacije na sljedećem linku).

POČETNI MODUL- 12.,13., 19. i 20. listopada

NAPREDNI MODUL - 11., 12., 18. i 19. studeni

Prijaviti se možete preko sljedećih poveznica:

Početni modul – prijavni obrazac - PRIJAVE SU ZATVORENE ZBOG POPUNJENJA MJESTA

Napredni modul – prijavni obrazac - PRIJAVE SU ZATVORENE ZBOG POPUNJENJA MJESTA

Obzirom na ograničen broj mjesta, prijave će se odobravati prema principu First come first served. 

Polaznice će e-mailom biti obaviještene o primitku na ciklus edukacije.

Kontakt u HGK:

Irena Spahić
e-mail:ispahic@hgk.hr