22.09.2020, 08:44

Otvorene prijave za konferenciju i B2B sastanke LEAP Summit 2020

Europska poduzetnička mreža Hrvatske poziva Vas da budete dio najvećeg događanja za mlade poduzetnike i startup tvrtke - LEAP Summita 2020.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja svake godine okuplja preko 3,500 sudionika iz Hrvatske i 40+ zemalja (uglavnom EU zemlje). Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere i ostalo. 

Konferencija će se održati 1. - 2. listopada 2020. u virtualnom i fizičkom obliku sa ograničenim brojem sudionika. Obzirom da je popunjen broj off-line prijava (fizički oblik) molimo Vas da svoju registraciju za on-line sudjelovanje izvršite na internet stranicama Summita https://leapsummit.com/

Sudionici koji se nisu uspjeli registrirati za sudjelovanje u fizičkom obliku, moći će pratiti LEAP 2020 putem live streama na društvenim mrežama. Za više informacija pratite: https://www.facebook.com/LEAPCroatia

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta. 

Pogledajte atmosferu sa prošlogodišnjeg Summita https://www.youtube.com/watch?v=wjZAxiFf068 

Konferencija se održava na engleskom jeziku, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Kao dodanu vrijednost Summita, Europska poduzetnička mreža organizira virtualne B2B poslovne susrete. Putem platforme  https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io/ možete napraviti svoj profil, te pretražiti profile već registriranih sudionika koje možete odabrati za on-line poslovne razgovore. Ovogodišnji poslovni susreti organizirani su kao long term matchmaking što znači da se vremenski okvir sastanka produžuje na dva tjedna (01.-14.10.2020). Trenutno je registrirano više od 150 aktivnih profila. Registrirajte se i Vi, a ukoliko trebate pomoć ili imate nekih pitanja slobodno se obratite na kontakt osobu u HGK:

Kontakt osoba u HGK: 

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
E-mail: ispahic@hgk.hr
Tel: 4561639