16.10.2020, 12:28

ONLINE B2B sastanci s poduzetnicima iz Austrije: GO GLOBAL-GO VIRTUAL!

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki, Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža provodi projekt Online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere pod nazivom Go Global – Go Virtual.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima kako bi se mogli putem online platforme virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.

Plenarna sjednica događanja Hrvatska-Austrija održat će se virtualnim putem na platformi, 10. studenog, s početkom u 10 sati.

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave putem platforme na B2B sastanke s austrijskim tvrtkama  u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima iz Austrije. Sudjelovanje na platformi je besplatno.
 
Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje austrijskih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Kontakt u HGK:

Anita Stipić
e-mail: astipic@hgk.hr