16.09.2009, 10:30

Održan prvi Decentralizirani regionalni trening EEN Mreže

Zadar, Hrvatska
07. i 08. rujna 2009

Na inicijativu Hrvatske gospodarske komore, koordinatora hrvatskog konzorcija Europske poduzetničke mreže, početkom rujna u Zadru je organiziran dvodnevni seminar namijenjen svim djelatnicima Europske poduzetničke mreže, odnosno konzorcijima iz regije, s ciljem poboljšanja vještina i znanja upravljanja osnovnim funkcijama i procesima Mreže, IT alatima i organizaciji događanja.

U prelijepom stoljetnom gradu Zadru na hrvatskoj obali, okupilo se više od 65 predstavnika EEN konzorcija iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Predavačima iz EEN Hrvatske te gostima predavačima iz Enterprise Europe Yorkshire te Berlin Partner GmbH pridružio se i Project Officer svih konzorcija regije, gospodin Bernard Delcourt iz EACI-a, koji je svojim prisustvom, izlaganjem ali i korisnim savjetima i informacijama s aspekta izvršne agencije, unio dodatnu vrijednost cjelokupnom događaju.

Sudionici su izrazili iznimno zadovoljstvo organizacijom seminara, predavačima i kvalitetom treninga, korisnošću prenesenih informacija, dodatnim sadržajima te cjelokupnom postavom seminara. Neupitno je da je seminar prije svega omogućio djelatnicima EEN konzorcija iz cijele regije da se upoznaju, međusobno povežu, razmijene iskustva te otvore još bolje kanale komunikacije i suradnje za budućnost.



Prezentacije sa seminara:

First Class

Intranet

BEMT

How to motivate SME's for FP7

BCD

Module B Training

Bees

CE Services

Fire Sensors

Shredders 

TV Monitoring