22.04.2020, 20:41

Novi ciklus radionica Male škole poduzetništva za žene (6-27. svibnja 2020.) - prijave

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju novi ciklus edukacija o poduzetništvu za žene pod nazivom:

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE - početni modul

Ovaj ciklus se trebao održati u Zadru, ali zbog trenutne situacije i pandemije korona virusa, ciklus od 4 radionice će se održati virtualno putem Zoom aplikacije, srijedom od 6-27. svibnja 2020.

Ciklus je namijenjen sadašnjim (koje su pokrenule tvrtku/obrt unatrag 3 godine) i budućim poduzetnicama kako bi im omogućili nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke će tek krenuti u poduzetništvo i dat će se pregled svega što je potrebno za tako veliki korak. Druge su već vlasnice tvrtki i žele usvojiti neka nova znanja i vještine koja se mogu međusobno podijeliti.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

S obzirom da se početni modul trebao održati u Zadru, prednost će imati sve do sad prijavljene za početni modul u Zadru i sve žene koje su otvorile tvrtku ili obrt unatrag 3 godine ili koje tek planiraju otvoriti tvrtku ili obrt.

Program radionica možete preuzeti putem poveznice.

Sve ostale zainteresirane za Malu školu poduzetništva prihvatit ćemo prema redoslijedu zaprimanja prijave.

Maksimalan broj sudionica je 30.

Ciklus edukacija je besplatan.

Prijaviti se možete, do 4.5.2020, putem poveznice.

Potvrdu Vašeg sudjelovanja ćemo Vam poslati 5.5.2020.

Unaprijed hvala na razumijevanju.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
tel: 01/4561763
email: mkovacevic@hgk.hr