28.10.2022, 08:42

Ne propustite priliku za razmjenom iskustava!

Tekući ciklusi programa mobilnosti MobiliseSME i Erasmus za mlade poduzetnike se približavaju kraju, stoga Vas pozivamo da se prijavite* za sudjelovanje i doživite bogato iskustvo razmjene znanja i iskustava.

Postanite i Vi dio uspješne mreže poduzetnika te prihvatite priliku da promovirate, razvijate i proširite svoje poslovanje, kroz programe koji omogućuju povezivanje poduzetnika diljem svijeta te rezultiraju nezaboravnim iskustvima, novim prijateljstvima i poslovnim suradnjama.


Program MobiliseSME produžen je do 31. ožujka 2023. godine, a program Erasmus za mlade poduzetnike samo do 31. siječnja 2023. godine, stoga požurite!

MobiliseSME je inicijativa Europske unije (program sufinancira EUREAS, EASI), a cilj je pomoći razvoju stručnih vještina i kapaciteta osoblja poduzeća (zaposlenika, menadžera, vlasnika ili suvlasnika) kroz poticanje kratkotrajnih prekograničnih razmjena. Više informacija o programu MobiliseSME možete pronaći na našoj web stranici.

Erasmus za mlade poduzetnike prekogranični je program razmjene koji mladim i perspektivnim poduzetnicima omogućuje ostvarivanje suradnje s iskusnim mentorom iz inozemstva te razvijanje vještina koje su potrebne za pokretanje vlastitog poduzeća. S druge strane, poduzetnik domaćin koji je mentor novom poduzetniku dobiva novi pogled na poslovanje vlastite tvrtke, kao i priliku za učenje i izlazak na nova tržišta.


Erasmus za mlade poduzetnike financira Europska unija kroz program COSME (Competitiveness for Small and Medium-Sized Enterprises). Više informacija o programu Erasmus za mlade poduzetnike pronađite na poveznici.

*Kontaktirajte TERA Tehnopolis d.o.o., lokalnu kontakt točku u Republici Hrvatskoj (putem e-pošte na: mobilnost@tera.hr) i saznajte više o tome kako sudjelovati u programima mobilnosti.