26.03.2019, 13:10

meetEENg Japan, Rijeka, 4.6.2019.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u suradnji sa partnerima iz  EU-Japan Centra organizira radionicu meetEENg Japan koja će se održati dana 4.6.2019. u prostorima STEP RI, Radmile Matejčić 10 u Rijeci.

Cilj radionice je informiranje lokalnih poduzetnika o načinima poslovanja na japanskom tržištu te upoznavanje s detaljima vezanim za prekogranično ostvarivanje suradnje i osnivanje poduzeća u Japanu. Naglasak radionice je na interkulturalnim aspektima suradnje s Japanom.

Radionica će se provesti u suradnji s EU-Japan centrom koji  je održao niz radionica u većim gradovima u Europi (Riga u Latviji, Kopenhagen u Danskoj, Bordeaux, Toulouse i Montpellier u Francuskoj , Budimpešta u Mađarskoj , Gothenburg u Švedskoj).

Eu-Japan je je neprofitna organizacija čiji je cilj promicanje svih oblika industrijske, trgovinske i investicijske suradnje između EU-a i Japana te poboljšanje konkurentnosti i suradnje tvrtki i EU-a olakšavanjem razmjene iskustava i znanja između EU i japanskih tvrtki.

 

Sadržaj radionice: - Kako komunicirati s Japanom - Priprema vašeg posjeta Japanu - Vaš prvi sastanak u Japanu - Nastavak suradnje s potencijalnim partnerima - Primanje posjeta japanske delegacije - Potpisivanje ugovora - Kvaliteta, reklamacije i korisnička podrška - Druženje s Japancima - Pitanja i odgovori

STEP RI je putem obrasca u nastavku omogućio slanje iskaza interesa za sudjelovanje na meetEENg Japan. Ispunjavanjem obrasca osigurat ćete si pravovremenu obavijest o otvaranju prijava za radionicu. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

Prijavu (do 15.4.2019.) i obrazac možete naći putem poveznice