09.05.2022, 11:30

LEAP Summit 2022.

Na LEAP Summitu 12. svibnja 2022. u 12:30 na pozornici Ideas & Tech powered by EEN predstavljamo FINNO platformu razvijenu u sklopu Europske poduzetničke mreže (EEN). Platformu će predstaviti Nikola Balić, Voditelj Odjela za znanost i inovacije sa Sveučilišta u Splitu. 

Platforma FINNO - Access2Finance and Innovation Platform – nova je regionalnua platforma koja nudi informacije o financijskim instrumentima i podršci za inovacije dostupnim malim i srednjim poduzećima (MSP) u jugoistočnoj Europi. Platforma je razvijena u okviru  EEN-a i na inicijativu sedam EEN konzorcija iz šest država: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Srbije i Slovenije. Cilj joj je daljnje jačanja rasta i razvoja MSP-a u cijeloj regiji poboljšanjem njihovog pristupa financiranju i fokusiranjem na inovativni proces od poslovnih ideja do komercijalnog uspjeha na međunarodnim tržištima.

Imajući na umu da postoje razne vrste financijske i inovacijske potpore koju MSP-ima pružaju različiti EU programi i institucije, FINNO nudi informacije o svim relevantnim i dostupnim mogućnostima financiranja i inovacija koje bi mogle odgovarati određenom poslovanju. Osim informativnog karaktera, platforma okuplja MSP-e i financijske institucije uključene u određene EU programe, ali također povezuje i međunarodne dionike inovacija koji bi mogli pomoći MSP-ima u jugoistočnoj Europi da dalje razvijaju svoje poslovanje i savjetodavnim uslugama koje pružaju međunarodne financijske institucije uključene u ovaj program. Putem platforme je također moguće jednim klikom organizirati online sastanak s brojnim EEN savjetnicima iz regije.

Posjetite platformu i jednostavno organizirajte online sastanak na: https://www.finnosee.eu/