WORTH II – Otvoren je 1. poziv za podnošenje prijava!

29. prosinca 2021 WORTH Partnership Project II stvara i podržava transnacionalnu suradnju između dizajnera, kreativaca, proizvodnih tvrtki (MSP), obrtnika/proizvođača i tehnoloških tvrtki koje žele razviti inovativne proizvode vođene dizajnom.

Poljoprivreda: Komisija odobrila novu oznaku zemljopisnog podrijetla iz Hrvatske

27. prosinca 2021 Europska Komisija odobrila je uvrštenje „Ličkog škripavca” u registar zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla

Postavljanje novih poslovnih ciljeva za narednu godinu

29. studenog 2021 Kraj poslovne godine mnogim poduzećima, osim dovršavanja otvorenih poslovnih zadataka, donosi i postavljanje poslovnih ciljeva za sljedeću godinu. Uspješna poduzeća u stalnoj su potrazi za novim idejama, novim poslovnim metodama i načinima za povećanje...

Osigurajte cjelovitu procjenu tehnološko-inovacijskog kapaciteta poduzeća metodologijom IMP3ove

29. studenog 2021 Inovacije u poslovanju poduzećima osiguravaju opstanak na tržištu. I vaše poduzeće ima inovacijski potencijal! Trebate li pomoć u njegovoj procjeni i unaprjeđenju konkurentnosti?

Uspješno završeno prvo izdanje radionice Challenge Labs u organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o.

29. studenog 2021 TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, 24., 25. i 26. studenog 2021. godine u okviru programa EIT Food organizirala je prvo izdanje online radionice Challenge Labs.

Održana Regionalna konferencija EEN partnera u Sarajevu

29. studenog 2021 Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator BITNET konzorcija u okviru projekta Europske poduzetničke mreže, zajedno sa svojim regionalnim partnerima, organizirala je Regionalnu konferenciju EEN za Jugoistočnu Europu u Sarajevu, u ...

Komisija donijela četiri nove odluke o jednakovrijednosti digitalne EU potvrde za COVID

17. studenog 2021 Komisija je donijela četiri odluke kojima se potvrđuje da su potvrde o bolesti COVID-19 koje su izdale Gruzija, Moldova, Novi Zeland i Srbija jednakovrijedne digitalnoj potvrdi EU-a o bolesti COVID-19.

Otvoren 1. poziv iz programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021-2027.

16. studenog 2021 Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. - 2027. danas otvara prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga u ovoj perspektivi te poziva zainteresirane javne i privatne organizacije na dostavu projektnih prijedloga.

Erasmus za mlade poduzetnike

28. listopada 2021 Erasmus za mlade poduzetnike kao program međunarodne razmjene pruža priliku novim i perspektivnim poduzetnicima za učenje od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u inozemstvu. Tijekom trajanja razmjene novi poduzetnici ostvaruju mjesečn...

Poziv na radionicu Challenge Labs

28. listopada 2021 Glavni je cilj radionice definiranje glavnih izazova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te okupljanja kreativnih pojedinaca i timova koji će raditi na njihovom rješavanju.

Radionice za startupove IKIGAI i Design Thinking

27. listopada 2021 Radionice za startupove na temu IKIGAI i Design Thinking.

Prve razmjene u okviru programa MobiliseSME

30. rujna 2021 Obje tvrtke očekuje stjecanje iskusnog partnera i ostvarivanje zajedničke suradnje