Webinar „Novosti u izaslanju – nova EU direktiva i prekogranično pružanje usluga u Austriji“

29. rujna 2020 Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Hrvatske (EEN) organiziraju u srijedu, 14. listopada, u 10 sati, online webinar namijenjen svim poduzetnicima zainteresiranim za prekogranično pružanje usluga u Austriji.

Otvorene prijave za B2B Rethinking tourism

23. rujna 2020 Događaj je namijenjen svim tvrtkama iz turističkog sektora, kao i onima koji posluju s turističkim sektorom.

Milijardu eura za istraživačke i inovacijske projekte

22. rujna 2020 Europska komisija objavila je natječaj u iznosu od milijardu eura za istraživačke i inovacijske projekte koji odgovaraju na klimatsku krizu i pomažu u zaštiti jedinstvenih europskih ekosustava i biološke raznolikosti.

Otvorene prijave za konferenciju i B2B sastanke LEAP Summit 2020

22. rujna 2020 Europska poduzetnička mreža Hrvatske poziva Vas da budete dio najvećeg događanja za mlade poduzetnike i startup tvrtke - LEAP Summita 2020.

On-line konferencija „Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize"

18. rujna 2020 Pozivamo Vas na online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. listopada 2020.s početkom u 10 sati preko aplikacije ZOOM.

Webinar „10 trikova za veću uspješnost na društvenim mrežama“

16. rujna 2020 On-line webinar namijenjen svim poduzetnicima koji svoje proizvode i usluge plasiraj

WEBINARI O KLJUČNIM RAZVOJNIM TEHNOLOGIJAMA I PROJEKTU KETGATE

27. kolovoza 2020 Uključite se u webinare namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, istraživačkim organizacijama te poduzetničkim potpornim institucijama

ONLINE B2B sastanci s poduzetnicima iz Rusije i zemalja V4 - Go global Go virtual!

26. kolovoza 2020 Pristupite platformi Go Global – Go Virtual

Otvorene prijave za besplatne edukacije za mlade poduzetnice

18. kolovoza 2020 Otvorene su prijave za besplatne edukacije za mlade poduzetnice, ili one koje to tek namjeravaju postati, u dobi 15-34 godina

Povežite se s istraživačkim organizacijama u Europi i iskoristite inovacijski potencijal vaše tvrtke

31. srpnja 2020 Tvrtka ste koja je u potrazi za istraživačkom organizacijom koja bi mogla podržati Vašu inovaciju u istraživačko-razvojnom procesu? Istraživačka ste organizacija koja bi mogla pružiti svoju tehničku stručnost i resurse te pomoći u razvoju tvrtki iz EU?

Otvoren natječaj za 19 milijuna eura bespovratnih sredstava za inovacije

31. srpnja 2020 Objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia financiranim iz norveškog financijskog mehanizma za programsko razdoblje 2014. – 2021

Privremena prilagodba programa Erasmus za mlade poduzetnike uslijed pandemije koronavirusa

31. srpnja 2020 Prateći najnovija zbivanja uslijed pandemije koronavirusa, program Erasmus za mlade poduzetnike privremeno je prilagodio svoja pravila. Kako provedba Programa ne bi bila u potpunosti obustavljena, omogućene su online razmjene na razdoblje od jednog do ...