Otvoren natječaj za 19 milijuna eura bespovratnih sredstava za inovacije

31. srpnja 2020 Objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia financiranim iz norveškog financijskog mehanizma za programsko razdoblje 2014. – 2021

Privremena prilagodba programa Erasmus za mlade poduzetnike uslijed pandemije koronavirusa

31. srpnja 2020 Prateći najnovija zbivanja uslijed pandemije koronavirusa, program Erasmus za mlade poduzetnike privremeno je prilagodio svoja pravila. Kako provedba Programa ne bi bila u potpunosti obustavljena, omogućene su online razmjene na razdoblje od jednog do ...

TERA TEHNOPOLIS: U FINALU EIT FOOD INNOVATION PRIZES CROATIA 2020 DODIJELJENO UKUPNO 10.000 EURA

28. srpnja 2020 TERA Tehnopolis i ove je godine organizirala natjecanje EIT Food Innovation Prizes, jedno od najvećih natjecanja za start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora u jugoistočnoj Europi. Nagrađuju se poduzetnici i start-up tvrtke u cilju razvoj...

Virtual International Partnering – Innovation in Environment & Energy & Circular Economy

23. srpnja 2020 Pozivamo Vas da se pridružite međunarodnoj inicijativi pokrenutoj od strane Europske poduzetničke mreže pod nazivom „Virtual International Partnering – Innovation in Environment & Energy & Circular Economy“

Kako financirati tehnološke ideje kroz program SMART4ALL?

16. srpnja 2020 Njemački partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (Berlin-Brandenburg) organizira online radionicu o programu financiranja SMART4ALL.

B2B online poslovni razgovori - CONNECTO 2020, Mostar

10. srpnja 2020 Tražite nove klijente, dobavljače ili partnere iz BiH i regije zapadnog Balkana? Sudjelujte na online B2B susretima CONNECTO 2020.

Međunarodni online b2b sastanci: Go Global – Go Virtual

29. lipnja 2020 Novi projekt HGK: Internacionalizacija poslovanja u novom globalnom okruženju – online b2b sastanci u organizaciji HGK.

Edukacija u okviru EIT Food Big Brand Bootcamp-a

29. lipnja 2020 Iskoristite početak ljetnih praznika za dodatne edukacije - TERA Tehnopolis, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek, organizira edukaciju u okviru drugog po redu EIT Food Big Brand Bootcamp-a.

Program Erasmus za mlade poduzetnike - uspješna priča

29. lipnja 2020 Zahvaljujući programu Erasmus za mlade poduzetnike, tvrtka Phoenix d.o.o. iz Orahovice dobila je zastupnika za španjolsko tržište.

Poziv inovativnim start-up tvrtkama iz medijske industrije za uključivanje u program mentorstva

25. lipnja 2020 Pozivaju se start-up i ostale zainteresirane tvrtke iz medijske industrije da se prijave na natječaj za program mentorstva pod nazivom MediaMotorEurope (MME).

Webinar "Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize"

17. lipnja 2020 Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Hrvatske s velikim vas zadovoljstvom pozivaju na besplatan webinar “Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize” koji će se održati u srijedu, 24. lipnja, u 09,30 sati.

Webinar COVID-19 i krizni management: Kako opstati i što očekivati?

29. svibnja 2020 Hrvatska gospod