Godišnja konferencija EEN - Stuttgart online

27. listopada 2020 Godišnja konferencija Europske poduzetničke mreže centralni je događaj za sve partnere koji su dio ove najveće poslovne mreže. I tako već 12 godina... A onda se sve promijenilo. Svi smo se prebacili na online rad i život, pa se i ovogodišnja konferenci...

Kako europske komore vide mogućnost gospodarskog oporavka europskih poduzeća

26. listopada 2020 Slijedom niza on-line radionica koje su organizirane u prvoj polovini listopada od strane Eurochabresa, Udruženja europskih komora, uslijedio je sažetak zaključaka rasprava na temu kako se poduzećima, posebno malim i srednjim može omogućiti preživljava...

ONLINE B2B sastanci s poduzetnicima iz Austrije: GO GLOBAL-GO VIRTUAL!

16. listopada 2020 Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama.

Do kraja listopada otvorene prijave za MediaMotorEurope program za startup tvrtke

13. listopada 2020 Pozivaju se startup tvrtke da se prijave za intenzivni program mentorstva koji želi povezati visoko tehnološke inovatore s klijentima u medijskom sektoru i potencijalnim investitorima.

Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul (5.-26.11.2020.) - virtualno

12. listopada 2020 Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul

BUDI UZOR® 2020. – DIGITALNO-INOVACIJSKI SVIJET

29. rujna 2020 Pored prelaska u digitalno-i

Webinar „Novosti u izaslanju – nova EU direktiva i prekogranično pružanje usluga u Austriji“

29. rujna 2020 Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Hrvatske (EEN) organiziraju u srijedu, 14. listopada, u 10 sati, online webinar namijenjen svim poduzetnicima zainteresiranim za prekogranično pružanje usluga u Austriji.

Otvorene prijave za B2B Rethinking tourism

23. rujna 2020 Događaj je namijenjen svim tvrtkama iz turističkog sektora, kao i onima koji posluju s turističkim sektorom.

Milijardu eura za istraživačke i inovacijske projekte

22. rujna 2020 Europska komisija objavila je natječaj u iznosu od milijardu eura za istraživačke i inovacijske projekte koji odgovaraju na klimatsku krizu i pomažu u zaštiti jedinstvenih europskih ekosustava i biološke raznolikosti.

Otvorene prijave za konferenciju i B2B sastanke LEAP Summit 2020

22. rujna 2020 Europska poduzetnička mreža Hrvatske poziva Vas da budete dio najvećeg događanja za mlade poduzetnike i startup tvrtke - LEAP Summita 2020.

On-line konferencija „Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize"

18. rujna 2020 Pozivamo Vas na online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. listopada 2020.s početkom u 10 sati preko aplikacije ZOOM.

Webinar „10 trikova za veću uspješnost na društvenim mrežama“

16. rujna 2020 On-line webinar namijenjen svim poduzetnicima koji svoje proizvode i usluge plasiraj