8. poslovni susreti hrvatskih i austrijskih metaloprerađivača

Centar za internacionalizaciju poslovanja HGK i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju 8. poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 29. studenoga 2022. s početkom u 9 sati (registracija od 8.30) u hotelu ACADEMIA u Zagrebu, Ul. Ivana Tkalčića 88.

Cilj ovih susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama prema u prilogu naznačenom interesu. Ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo Vas da popunite online prijavni obrazac. Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom/opcionalno engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 25. studenoga 2022. U prilogu Vam dostavljamo program događanja i profile austrijskih tvrtki s istaknutim poslovnim interesom.

Sudjelovanje za članice HGK je besplatno, a sudionici koji izvrše prijavu te naknadno odustanu i ne otkažu sudjelovanje HGK do 28. studenoga 2022. bit će naplaćena no-show-fee (naknada za odustajanje) u iznosu 500,00 HRK (66,40 EUR).

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Aniti Stipić, samostalnoj savjetnici u Centru za internacionalizaciju poslovanja HGK (tel. 01 456 1783, e-mail: astipic@hgk.hr).

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfsusret metalopreradjivaca austrijska poduzeca- profili tvrtki.pdf (284,24 kb)pdfprogram 29112022.pdf (152,39 kb)