Otvorene prijave za on-line matchmaking event u području pomorskih inovacija

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na sudjelovanje  on-line eventa TRANS EXPO ODESSA 2020.

Poslovni susreti održat će se u on-line obliku od 27.-28. listopada 2020. godine.

Međunarodni pomorski B2B događaj MariMatch, usredotočen je na međunarodnu suradnju u svrhu ubrzanja razvoja inovacija. Registracija na ovoj web stranici omogućuje posjetiteljima i izlagačima da se najave i rezerviraju sastanke s ostalim sudionicima eventa.

Sudjelovanje je na ovom događanju je besplatno!

Zbog situacije s COVID-19, događaj će se održati putem interneta. Sudionici će moći sudjelovati u B2B sastancima na povjerljiv način iz udobnosti svog radnog mjesta, putem b2match platforme.

Događaj je namijenjen svim sudionicima i izlagačima Trans Expo Odessa koji traže mogućnosti na polju međunarodne suradnje i inovacija. Bilo da su to mala i srednja poduzeća, važne vodeće tvrtke, start-up tvrtke, istraživački instituti ili podružnice. Fokus je na vlasnicima brodova, upraviteljima brodogradilišta, brodskim dizajnerima, super intendantima, upraviteljima flota, brodskim brokerima, tehničkim inženjerima, brodskim arhitektima i svim ostalim pomorskim profesionalcima koji su uključeni u brodogradnju, popravak ili prenamjenu. I na kraju, ali ne manje važno, proizvođači i dobavljači koji su aktivni u brodogradnji, popravcima i preuređivanju te svim pomorskim podsustavima i uslugama.

MariMatch Odessa 2020 jedinstvena je prilika za uspostavljanje novih prekograničnih kontakata i vrlo učinkovit međunarodni forum za susret s potencijalnim poslovnim partnerima, istraživanje svih vrsta mogućnosti suradnje. 

Više informacija o načinu prijave i programu događanja možete dobiti na:

https://marimatch-odessa20.b2m...

Kontakt osoba u HGK:

Irena Spahić

Europska poduzetnička mreža Hrvatske

Tel 4561 639

E-mail: ispahic@hgk.hr

 

Lokacija