EEA/Norway Grants hibridni B2B poslovni razgovori

Innovation Norway u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom i podršku Europske poduzetničke mreže poziva zainteresirane gospodarstvenike da prijave sudjelovanje na hibridnim EEA/Norway Grants B2B poslovnim razgovorima (EEA/Norway Grants Networking Event), koji će se održati u utorak, 27. rujna 2022. godine, u okviru Tjedna inovacija u Oslu (Oslo Innovation Week – OIW).

Događanje je prilika na kojoj možete izravno komunicirati s vrhunskim stručnjacima i istražiteljima iz vašeg područja djelovanja ili poslovnog interesa, potencijalnim investitorima i drugim zainteresiranim stranama, ali i dogovoriti suradnju za vaše buduće projekte.

Ciljna skupina za sudjelovanje na B2B poslovnim razgovorima jesu start-up poduzetnici iz područja zelene industrije i plavog rasta, čiji je poslovanje u razvoju. To su poduzeća koja posluju minimalno jednu do pet godina. Aplicirati mogu i druga poduzeća, neovisno o datumu registracije, ukoliko imaju dobru poslovnu ideju te su za realizaciju iste u potrazi za poslovnim partnerom iz Norveške i namjeravaju aplicirati za bespovratna sredstva unutar Trećeg poziva poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia.

Za sudjelovanje na događaju, potrebno je registrirati se putem poveznice.

Za hrvatska poduzeća krajnji rok za prijavu sudjelovanja na B2B poslovnim razgovorima i financijsku potporu za putovanje u Oslo je 15. rujna 2022. godine.

Detaljnije informacije uvjetima sudjelovanja na događanju, mogućnosti sufinanciranja putovanja i predstavljanja na događanju dostupne su ovdje.

Lokacija