Poslovni razgovori na Regionalnom poslovnom forumu, Novi Sad, 26. rujna 2018.

Skupština europske regije i Skupština autonomne pokrajine Vojvodina u suradnji s vladom Autonomne pokrajine Vojvodina, Razvojnom agencijom Vojvodina i Europskom poduzetničkom mrežom Srbija organiziraju Međunarodne poslovne razgovore koji će se održati u Novom Sadu za vrijeme Regionalnog poslovnog foruma, 26. rujna 2018.

Regionalni poslovni forum vam nudi prostor za razmjenu ideja i kreativnog razmišljanja kako bi se spojili s drugim tvrtkama i institucijama, koje podupiru male i srednje poduzetnike, te unaprijedili poslovnu klimu.

Zastupljeni sektori:

Poljoprivreda i hrana

Metaloprerađivačka industrija

Turizam


B2B@rbf2018 promovira poslovnu suradnju diljem regije, uključujući trgovinske i proizvodne ugovore, zajednička ulaganja i zajedničke pristupe trećim tržištima kao i razmjenu tehnologije, know-how-a i suradnje na projektima u pogledu konkurentnosti i inovacija, financiranih od strane EU i drugih tijela.

Zašto sudjelovati?

Međunarodni poslovni razgovori pružaju dodatnu potporu tvrtkama da pronađu međunarodnog partnera na Forumu. Sudionicima se nudi da izaberu svog potencijalnog partnera prema njihovim potrebama i informacijama o partnerovom poslovanju i interesima. Zatim se to pretvara u popis sastanaka u točno određeno vrijeme i mjesto. Svaki sudionik dobiva svoj personaliziran popis sastanaka najkasnije dan prije događanja.

Sudjelovanje na ovom događanju je besplatno.

Kako se prijaviti? Molimo prijavite se putem poveznice.

Organizator je osigurao prijevoz iz zračne luke Beograd do Novog Sada. Ukoliko ste zainteresirani za uslugu prijevoza molimo da isto potvrdite do 22. rujna 2018. na mail adresu organizatora:
rbf2018@skupstinavojvodine.gov.rs 

Službeni jezik događanja: engleski

Rokovi:
18. rujan 2018. Online registracije (dodajte svoj profil o suradnji)
22. rujan 2018. Odaberite sebi zanimljive profile i rezervirajte svoj B2B sastanak
26. rujan 2018. Poslovni razgovori B2B@rbf2018

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr
Lokacija