ONLINE B2B sastanci s ruskim poduzetnicima: GO GLOBAL-GO VIRTUAL!

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual 

i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama.


U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora -Europska poduzetnička mreža je započela s projektom Online B2B sastanci za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere pod nazivom Go Global – Go Virtual

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima kako bi se mogli putem online platforme virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.


Organizirani sastanci na platformi:

  • RUSIJA tijekom kolovoza, a plenarni dio će se održati 3. rujna
  • V4Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka) –(tijekom rujna, a plenarni dio će se održati 9.listopada

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na B2B sastanke s ruskim tvrtkama putem platforme Go Global – Go Virtual u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima iz Rusije. Sudjelovanje na platformi je besplatno.
 
Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje ruskih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Kontakt osoba za više informacija u HGK:

Suzana Knežević
e-mail: sknezevic@hgk.hr
tel: 01/4561 508

Lokacija