INVENTO Summit The Power of Giving Back

Prijavite se na event INVENTO Summit The Power of Giving Back u organizaciji INVENTO CAPITAL i Enterprise Europe Network - EEN Croatia koji će se održati 24.3.2023. godine u Hotelu Academia u Zagrebu.

Riječ je o međunarodnom događanju s fokusom na poduzetnike, na kojem će, osim savjeta i pomoći organizatora i ostalih sudionika s pozornice, biti i EEN štand na kojem će se moći dobiti informacije o potencijalnim međunarodnim partnerstvima, objavama profila inovacija/usluga na najvećoj europskoj poduzetničkoj platformi ponude & potražnje te ostalih potrebnim informacija za izlazak na međunarodno tržište.

Poslušajte zanimljive prezentacije, panele i razgovore. Upoznajte nove poslovne partnere i investitore. Predstavite svoju ideju DeepTech i Urban Mobility. Proširite svoju mrežu i horizonte. Ovaj događaj će potaknuti tehnološke stručnjake, predstavnike VC fondova i serijske poduzetnike da podijele svoja iskustva o izazovima i prilikama u startup svijetu. Sve to bit će upakirano u panel rasprave, zanimljive govore i Startup natjecanje s nagradama naših partnera.

INVENTO StartUp natjecanje prilika je za startupove s Balkana (Hrvatska, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina) da postanu dio portfelja Invento Capital Partnersa. Poziv je otvoren za startupe u svim fazama razvoja, bez obzira radi li se samo o ideji, traži li poduzetnik sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodno tržište.

Tematska područja
#deeptech
#urbanmobility
#fintech
#cybersecurity
#greentech
#AI
#ICT
#napredni materijali

Ekskluzivno za startupe koji zadovolje uvjete, EIT Urban Mobility HUB Croatia najbolje natjecatelje nagrađuje 2-mjesečnim mentorskim programom te dobivaju priliku za dodatna ulaganja. Prijave su otvorene do 12. ožujka 2023. u podne.

Ulaznice za The Power of Giving Back su besplatne zahvaljujući partnerima World Chicago, Veleposlanstvu SAD-a, EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO i Enterprise Europe Network (EEN), ali broj mjesta je ograničen pa se potrebno što prije registrirati: https://bit.ly/3xJJQ4b

Ovo je jedinstvena prilika za učenje od stručnjaka iz SAD-a, Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Zabavite se s nama!

Dnevni red, govornika i ostale informacije: https://summit.inventocapitalpartners.eu/

Lokacija