Poziv na događaj ''Eastern Partnership to the EU: Agri-food Business Connections''

TERA Tehnopolis d.o.o., u suradnji s partnerima partnerima EcoVisio (Moldavija) i Republican Centre for Technology Transfer (Bjelorusija)  organizira trodnevni događaj pod nazivom ''Eastern Partnership to the EU: Agri-food Business Connections''.

Događaj se održava u razdoblju od 23. do 25. veljače 2022. godine, s početkom u 10:00 sati, putem b2match platforme na poveznici.

Trodnevni događaj se organizira u okviru inicijative EU4Business Europske unije, čija je misija produbljivanje i jačanje odnosa između država članica EU-a i Istočnog partnerstva (Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Gruzija, Moldavija i Ukrajina). Ciljevi projekta ORGANIC ROUTE I WINE2B su povezivanje ekoloških proizvođača i vinara te poduzetničkih potpornih institucija iz Hrvatske, Moldavije i Bjelorusije.  

Nakon svakog dana slijedit će poslovni susreti sudionika gdje će svi prijavljeni imati priliku pronaći distributere i plasirati svoje proizvode na inozemna tržišta, razmijeniti najbolje prakse, kreirati nove proizvode, pronaći nove dobavljače ili razviti nove usluge.

U privitku možete pronaći cjelokupni poziv i vizual događaja. A na poveznici više detalja o samom događaju kao i cjelokupni program


Lokacija