Poziv na on-line konferenciju i B2B sastanke za tvrtke iz metalne industrije

Europska poduzetnička mreža, u okviru projekta ITC Mind – Inovativni i tehnološki centar za metalsku industriju, 22. rujna organizira on-line B2B sastanke između malih i srednjih tvrtki iz metalne industrije.

Pozivamo Vas da se prijavite i sudjelujete na ovim on-line poslovnim razgovorima kako biste pronašli nove poslovne partnere u zemljama sudionicima ovog događanja – Srbija, Mađarska, Rumunjska, Češka, BiH, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemačka, Francuska, Španjolska, Turska i druge europske zemlje.

Za sudjelovanje je potrebna registracija na platformu nakon čega ćete moći, među već registriranim tvrtkama, odabrati partnere u skladu sa svojim poslovnim interesima. Dan prije samog događanja, na Vaš e-mail dobit ćete popis svih Vaših ugovorenih sastanaka. Sastanci će se odvijati u trajanju od 25 minuta, između 10 i 14 sati.

Ciljane grupe su tvrtke koje rade u metalnoj industriji ili usko surađuju s njima: velike tvrtke, male i srednje tvrtke i poduzetnici iz metalne industrije, inovatori, znanstvene i razvojne institucije, kao i povezani sektori – predstavnici europskih i nacionalnih institucija, banke, inovacijski fondovi, osiguravajuća društva, poslovni anđeli i dr.

Više informacija o događanju te upute za prijavu možete pronaći ovdje 

https://itcmindb2b.talkb2b.net/

Kontakt osoba u HGK:

Irena Spahić
tel 4561639
e-mail:ispahic@hgk.hr

Lokacija