Otvorene prijave za „SEE Automotive-Connect & Supply“ virtualnu konferenciju i B2B razgovore

Šesta po redu konferencija pod nazivom „SEE Automotive-Connect & Supply“, zbog trenutne situacije održat će se on-line, 19. svibnja 2020. u organizaciji Automobilskog klastera Srbije. 

Cilj konferencije je povezati proizvođače, TIER1 i 2, tvrtke i relevantne javne institucije kako bi se pružila dodatna pomoć u razvoju automobilske industrije u JI Europi. Dosadašnjih 5 održanih konferencija značajno je pomoglo poslovnom razvoju tvrtki iz automobilskog sektora i pokazalo da postoji potreba da se tradicija nastavi i da se na narednim konferencijama razmjenjuju iskustva i ideje sudionika. Konferencija je ujedno prilika da dobijete uvid u trendove na ovome području kao i planove proizvođača automobila.

Kao popratni događaj konferencije biti će organizirani virtualni poslovni razgovori kako bi se maksimalno umrežile tvrtke iz automobilske industrije.

Sudjelovanje na konferenciji, kao i poslovnim B2B razgovorima je besplatno.

Za sudjelovanje na konferenciji i B2B razgovorima potrebno je izvršiti registraciju, a više informacija, program, kao i upute za registraciju možete pronaći na slijedećem linku:

Konferencija: https://www.seeautomotive.com/

B2B razgovori: http://seeautomotive2020.talkb2b.net/


Kontakt u HGK:
Irena Spahić
e-mail:  ispahic@hgk.hr 
tel: 4561639


Lokacija