Poslovni skup Inovacije u zelenoj industriji, digitalizacija i IKT te B2B poslovni razgovori

Poslovni skup Inovacije u zelenoj industriji, digitalizacija i IKT te B2B poslovni razgovori, 19.3.2019., Oslo

Innovation Norway i Europska poduzetnička mreža organiziraju poslovni skup Inovacije u zelenoj industriji, digitalizacija i IKT te B2B poslovne razgovore koji će se održati u Oslu 19.3.2019.

Poslovni susreti namijenjeni su tvrtkama iz privatnog sektora i istraživačkim organizacijama kao prihvatljivim partnerima u realizaciji razvojnih i inovativnih projekata u područjima:

- razvoja i primjene "zelenijih proizvodnih procesa" automatizacijom, digitalizacijom i robotizacijom industrijskih procesa i tehnologija

- povećanja učinkovitosti proizvodnje i industrije

- interneta stvari, EdTechu, FinTechu, cyber sigurnosti

- razvoju IKT proizvoda, procesa i rješenja

- razvoju ekološki prihvatljivih proizvoda, procesa i rješenja informacijsko-komunikacijskom tehnologijom.

Svrha je ovog poslovnog skupa informiranje o konkretnim mogućnostima financiranja partnerskih projekata te pronalazak partnera u sklopu poslovnih programa financijskih mehanizama Europskoga gospodarskog prostora (EGP) i Norveške darovnice u Hrvatskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Grčkoj i Poljskoj, kojima je program Innovation Norway operator fonda ili partner donatorskog programa.


Detaljnije informacije o programu Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj dostupne su na mrežnoj stranici Innovation Norway te na mrežnoj stranici www.eeagrants.hr.

Registracija hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na ovom poslovnom skupu moguća je isključivo putem poveznice https://green-industry-innovation.b2match.io/Registrirati se možete do 17.3.2019.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na predmetnom skupu, potrebno se registrirati u što kraćem roku. S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, organizator skupa Innovation Norway provest će evaluaciju registriranih tvrtki i povratno izvijestiti o prihvatljivosti njihova sudjelovanja na poslovnom skupu.

Do 17.3.2019. sve potvrđene tvrtke moći će odabrati poslovne partnere iz područja istraživanja i razvoja, dobavljače tehnologija i potencijalne klijente za poslovni razgovor.

Kontakt za sve dodatne informacije:  

Diana Kovač, 
viša stručna savjetnica u HGK, 
tel.: 01/4561 604 
e-mail: dkovac@hgk.hr

Lokacija