Pozivamo Vas na EUREKA Global Innovation Summit

Global Innovation Summit međunarodno je mjesto okupljanja tvrtki i inovatora iz cijelog svijeta, mjesto za razmjenu znanja i iskustava, umrežavanje i suradnju. Međunarodni govornici prezentirat će svoje uzbudljive priče, podijeliti rast i put svojih ideja i inovacija.

Ovogodišnje izdanje Summita održava se od 18.-20. svibnja u Grazu i virtualno.

Tri glavne teme događanja su:

·       Zelena tranzicija - Zeleni Plan  kao proces ekonomske, ekološke i socijalne transformacije jedan je od središnjih dijelova političkog diskursa na međunarodnoj i nacionalnoj razini.

·       Post COVID - rekonstrukcija gospodarstva i međunarodna suradnja nakon COVID -19 krize

·       Digitalna transformacija - nastojat će se  promovirati umrežavanje među inovativnim međunarodnim i globalnim tvrtkama strukturiranom razmjenom inovativnih ideja, uzimajući u obzir ciljeve digitalnog i održivog razvoja.

U okviru događanja, imate mogućnost susresti se potencijalnim poslovnim i istraživačkim partnerima putem online platforme. Prilikom registracije na događanje potrebno je kliknuti na opciju B2B meetings, ispuniti profil te ste slobodni zakazati kratke virtualne sastanke sa ostalim sudionicima događanja. Prilikom ispunjavanje profila, savjetujemo da najviše pažnje posvetite rubrici Marketplace jer upravo dobro ispunjen profil generira veći broj relevantnih sastanka.

Ovisno o epidemiološkim mjerama, događanje će se odvijati djelomično uživo i za ograničen broj sudionika, dok će virtualni pristup biti neograničen za sve prijavljene.

Sudjelovanje je besplatno.

 - Više informacija na: https://gis2021.b2match.io/home

- registracija: https://gis2021.b2match.io/signup

Kontakt:

Lada Benzon Kršnjavi, HAMAG-BICRO
Lada.benzonkrsnjavi@hamagbicro.hr

Lokacija