Smart City Expo World Congress i B2B poslovni razgovori

Ovogodišnji Smart City Expo World Congress i B2B poslovni razgovori održat će se digitalno 17. i 18. studenoga 2020. godine, u organizaciji Agencije za konkurentnosti poduzeća Katalonske vlade (Španjolska), Europske poduzetničke mreže i drugih partnera.

Prvog dana će se održati cjelodnevni televizijski prijenos uživo (streaming), tijekom kojega će se emitirati intervjui, rasprave i priče o uspjehu s naglaskom na urbani razvoj, mobilnost, potrošnju i usluge, obzirom na to kako je bolest COVID-19 utjecala na gradove i redefinirala normalan život građana.

Drugog dana će se održati B2B poslovni razgovori te dodatne radionice, sesije i popratni događaji koji će okupiti ključne igrače gradova i tvrtki te globalnih institucija s ciljem da se na jednom mjestu razmjene iskustava i razgovora o ogromnim izazovima s kojima se gradovi suočavaju izvan kratkoročnog utjecaja pandemije, predstavi ponuda i potražnja te susretnu dobavljači i kupaci.

Pozivamo zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje putem poveznica, na kojima su dostupne dodatne informacije i programi događanja:

Za dodatne informacije možete se obratiti Agenciji za konkurentnosti poduzeća Katalonske vlade u kojoj je osoba za kontakt Maria Lumbierres (tel.: +34 93 567 4892, e-mail: mlumbierres@gencat.cat)


Lokacija