NOFF & ELS MATCHMAKING 2022 - B2B razgovori

Europska poduzetnička mreža organizira hibridne B2B poslovne razgovore pod nazivom NOFF & ELS MATCHMAKING 2022, koji će se održati 16.-17. studenoga 2022. godine, u okviru sajmova Nordic Organic Food Fair (NOFF) and Eco Living Scandinavia (ELS), u Malmu, Švedska.

Događanje pruža mogućnost pronalaska novog tržišta kroz direktni kontakt kupaca i dobavljača, upoznavanje s novim tehnologijama i inovativnim rješenjima, razmjenu iskustva i praćenje aktualnih tržišnih trendova, s fokusom na:

  • - organsku hranu
  • - pića
  • - prirodno zdravlje
  • - ljepotu i
  • - održivi život.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a dodatno je izrađen paket potpore sudjelovanja kupaca kojima će se dio troškova sudjelovanja nadoknaditi. Skrećemo pozornost da je u okviru paketa potpore kupcima predviđena i naplata naknadne u slučaju da se otkazivanje sudjelovanja ne izvrši do 16. listopada ili se ne osigura adekvatni zamjenski sudionik.

Rok za prijavu sudionika i dogovaranje sastanaka je do 11. studenog 2022. godine.

Detaljnije informacije i upute za sudjelovanje dostupne su na stranici događanja putem koje je omogućena i registracija sudionika ovdje.

Prilikom registracije unesite Vaš interes na tržištu (Marketplace), kako bi ste bili prepoznati od strane potencijalnih sugovornika na poslovnim razgovorima te sugeriramo da kontinuirano provjeravate registrirane sudionike kojima sukladno Vašim interesima možete direktno putem platforme uputiti zahtjev za B2B sastanak.

Lokacija