Webinar i B2B susreti za bespovratna sredstva iz EEA i Norveške darovnice

Razvijate li rješenja, proizvode ili procese koji čine proizvodnu industriju zelenijom i održivijom? Jeste li zainteresirani za sudjelovanje u bilateralnim projektima (između donatora i država korisnica)? 

Ako je tako, saznajte na koji način dobiti sredstva od EEA i norveških grantova u iznosu 200.000 do 1.500.000 eura bespovratnih sredstava, ovisno o zemlji korisnici. Na ovom događanju saznajte sve o mogućnostima financiranja u okviru ovih programa EEA-a i Norveške darovnice, a ujedno se pridružite platformi za uspostavljanje potencijalnih partnerstava na projektima.

Vrijeme

- Webinar: 11.00-12.00 CET, 15. prosinca 2020

- B2B sastanci (nakon webinara) - B2Match platforma

 Teme:

- učinkovitija proizvodnja i industrija
- inovativna upotreba ICT-a ili digitalizacija koja poboljšava proizvode ili procese u industrijskom sektoru
- smanjena upotreba materijala i/ili resursa
- produljenje vijeka trajanja proizvoda
- minimizacija, recikliranje ili ponovna upotreba otpada
- biorazgradivi materijali poput plastike
- kružna ekonomija

Glavne ciljane skupine:

Tvrtke koje ispunjavaju uvijete i kojima je cilj prijaviti se na otvoreni ili predstojeći poziv u Hrvatskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Rumunjskoj, Latviji, Estoniji, Slovačkoj i Litvi u okviru programa EGP-a i Norveške darovnice. 

S obzirom na ograničen broj sudionika iz svake zemlje korisnice sredstava financijskih mehanizama, organizator će provesti evaluaciju prijavljenih tvrtki i povratno izvijestiti o prihvatljivosti sudjelovanja na poslovnom skupu. 

Napomena: U ovome trenutku, poslovni program EGP i Norveške darovnice za programsko razdoblje 2014. – 2020., nema otvorenih ili najavljenih natječaja u Hrvatskoj

Prihvatljivi projektni partneri:

- bilo koji javni ili privatni subjekt, komercijalni ili nekomercijalni, registriran kao pravna osoba u nekoj od država donatora (Island, Lihtenštajn i Norveška) ili u gore navedenim državama korisnicama

Više informacija i prijava pronađite na PLATFORMI

Lokacija