Webinar ENRICH SAD: Poljoprivredna tehnologija

ENRICH (European Network of Research and Innovation Centres and Hubs) je europska mreža istraživačkih i inovacijskih centara, koju je osnovala Europska komisija putem programa Horizon 2020 radi povezivanja europskih istraživačkih, tehnoloških i poslovnih organizacija s tri globalna tržišta inovacija vodećih proizvođača: Brazilom, Kinom i SAD-om.

ENRICH SAD djeluje kao središnja kontaktna točka za europske istraživačke i inovacijske aktere koji žele rasti i ojačati suradnju s SAD-om. Zadatak je mreže pružanje standardiziranih i prilagođenih usluga internacionalizacije istraživanja i inovacija europskim istraživačima i inovatorima kako bi se ubrzao pristup američkom tržištu i povećale šanse za njihov uspjeh.

ENRICH SAD organizira online webinar Poljoprivredna tehnologija (Agriculture Technology) 15. travnja, u 16.30 po centralnom europskom vremenu (CET).

Tijekom predavanja sudionici će imati priliku naučiti više o stanju poljoprivredne tehnologije u SAD-u te čuti iskustva pojedinih poljoprivrednika. Više informacija i program webinara dostupni su na poveznici najave događanja na službenoj stranici ENRICH SAD.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, radni jezik engleski, a za sudjelovanje je potrebna registracija putem službene prijavnice.

Rok za prijavu je 14. travnja 2020.

 

Kontakti

Jelena Dumičić

voditeljica Odjela za prekomorska tržišta

Tel: +385 1 456 1774

Email: jdumicic@hgk.hr


Mijo Kovačević

stručni suradnik

Tel: +385 1 456 1763

Email: mkovacevic@hgk.hr

Lokacija