">

Webinar "Najčešće greške u online prodaji"

Popularnost online trgovina raste svakim danom, a time i njihova stopa otvaranja. Dok poslodavci zadovoljno trljaju ruke zbog svakodnevnog povećanja prometa, inspekcija s druge strane traži njihove pogreške koje bi mogla skupo naplatiti.

Cilj seminara je upoznavanje sudionika s najčešćim greškama online trgovaca te prenošenje praktičnog znanja o tome kako ih izbjeći; polazeći od početničkih grešaka prilikom pokretanja webshopa, od tehničke i sadržajne pripreme, najčešćih GDPR grešaka, do toga kako preventivno reagirati i pravovremeno uskladiti svoje online poslovanje sa zakonom i pravilnicima te na taj način izbjeći kazne.

Osim toga polaznici seminara imat će priliku čuti više o tome kako se pravilno oglašavati, kako izabrati najbolje opcije dostave i povrata, kolika je važnost dobrih recenzija webshopa te kako napraviti diferencijaciju od konkurencije i steći povjerenje svojih kupaca obraćajući pažnju na ono što je njima važno.

Stručnjaci iz udruge eCommerce Hrvatska, konzultant za prodaju – Marcel Majsan i odvjetnica Dijana Kladar otkrit će vam odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja na ovu temu koja ćete imati priliku postaviti tokom predavanja.

Seminar je namijenjen početnicima u online trgovini, ali i iskusnim web trgovcima koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Lokacija